Про це повідомив представник Головного управління Держпродспоживслужби в області Віталій Фіглевський, пише RegioNews з посиланням на "Укрінформ".
У закладі харчування виявили кишкову паличку.
"Усіх хворих пов’язує вживання піци, яку готували з порушенням технологічного процесу. Піцу не випікали, а розігрівали на наступний день після приготування, що є порушенням відповідного температурного режиму", - повідомив Фіглевський.
За його словами, під час перевірки закладу, де харчувались діти, фахівці виявили кишкову паличку.
Власників закладу притягнули до адміністративної відповідальності, а його роботу призупинили на 10 днів для усунення недоліків.
Раніше повідомлялося, що прикарпатські поліцейські розпочали кримінальне провадження через отруєння людей у селі Загвіздя Івано-Франківського району.