UA | RU
29 жовтня 2019, 21:26

Літвінов: “Зроблю все, щоб відстояти репутацію кожного депутата Ірпінської міськради”

Сьогодні депутат Ірпінської міської ради прокоментував пост Олексія Зіневича, чітко давши йому зрозуміти, що не дозволить провокувати непорозуміння всередині депутатського корпусу шляхом публікації маніпулятивних меседжів. “RegioNews” дослівно цитує коментар Андрія Літвінова.  
Сьогодні депутат Ірпінської міської ради прокоментував пост Олексія Зіневича, чітко давши йому зрозуміти, що не дозволить провокувати непорозуміння всередині депутатського корпусу шляхом публікації маніпулятивних меседжів. “RegioNews” дослівно цитує коментар Андрія Літвінова.  

“Сьогодні скандальновідомий забудовник Лісової Бучі Олексій Зіневич опублікував фото, на якому я за одним столом з Народним депутатом України Олександром Горобцем, з Зіневичем та журналістами телеканалу “Погляд”.

Напередодні сесії Ірпінської міської ради Зіневич таким чином спробував мене дискредитувати перед командою “Нові Обличчя” тим, що я знаходився з Зіневичем за одним столом і за його задумкою це б мало. Напевно, маючи на увазі, що він є токсичним діячем і перебування з ним за одним столом компрометує будь-якого політика. Щодо токсичності Зіневича я згоден.

З цього приводу скажу наступне. Я є відкритою людиною і як депутат Ірпінської міської ради готовий сісти за один стіл з будь-яким жителем Ірпеня та Приірпіння. Навіть із Зіневичем, який є фігурантом антикорупційних кримінальних проваджень та був помічений у тиску на свободу слова через обмеження доступу клієнтів свого провайдера “Бест” до інтернет-видань Ірпеня. Саме через це США скасувало візу Зіневича до цієї країни.

Після того, як відбулася моя зустріч зі скандальновідомим Зіневичем та Народним депутатом України Олександром Горобцем, я проінформував про це керівництво партії “Нові Обличчя”. 

Завданням всіх ЗМІ є неупереджене інформування громадськості про події, які є важливими в суспільному житті. На жаль, Зіневич дискредитує українську журналістику, змушуючи кореспондентів свого телеканалу “Погляд” системно дискредитувати Ірпінь. При цьому вихваляють сусіднє місто, де Зіневич на підставних осіб роздерибанив 1,6 га комунальної землі, обгородивши чотирьохметровим парканом міську вулицю. Це низько та непатріотично по відношенню до ірпінської громади.

Сотні сюжетів з чорним піаром Зіневич випустив про депутатів Ірпінської міської ради. Його схема проста – очорнити депутата, щоб він прийшов до Зіневича і почав через страх наступних сюжетів голосувати в раді так, як потрібно сумнозвісному Зіневичу.

Та депутати Ірпінської міської ради – це монолітна команда, яка за кілька років викорінила корупційні схеми з міста і змінила Ірпінь. Тепер для більшості жителів за честь жити в Ірпені, нашим містом гордяться.

Зі свого боку я зроблю все можливе, щоб відстояти політичну репутацію кожного депутата Ірпінської міської ради, на якого Зіневич вилив тони інформаційного бруду шляхом медійних маніпуляцій.

Щоб жителі міста завжди мали офіційну позицію Ірпінської міської ради, коментуватиму позицію міської влади та максимально доноситиму правдиву інформацію про роботу команди.

Все буде Ірпінь!”, - зазначає Андрій Літвінов.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
У Дніпрі з-під завалів дістали ще одного загиблого: рятувальна операція завершена
20 квітня 2024, 11:34
Зеленський підписав указ про обмеження роботи онлайн-казино
20 квітня 2024, 11:13
Нічна атака на Україну: скільки цілей збила ППО
20 квітня 2024, 10:53
Ситуація на фронті та втрати ворога: інформація від Генштабу ЗСУ на 20 квітня
20 квітня 2024, 10:28
На Вінниччині вночі розстріляли поліцейських: один загинув
20 квітня 2024, 09:45
На Хмельниччині на хабарництві викрили голову військово-лікарської комісії
20 квітня 2024, 06:27
На Полтавщині тривають пошуки 13-річного хлопчика, який зник під час риболовлі майже тиждень тому
20 квітня 2024, 03:45
Смерть від рук вітчима: житель Миколаївщини забив 6-річного пасинка
20 квітня 2024, 01:24
В ДТП біля Львова загинув 12-річний велосипедист
20 квітня 2024, 00:32
Житель Миколаївщини отримав 15 років в'язниці за співпрацю з російськими спецслужбами
19 квітня 2024, 22:02