UA | RU
11 лютого 2020, 17:32

На Львівщині призначили нових керівників у восьми комунальних установах

Сьогодні, 11 лютого, під час XXIV чергової сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за призначення директорів низки комунальних закладів.
Сьогодні, 11 лютого, під час XXIV чергової сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за призначення директорів низки комунальних закладів.

Про це повідомляє RegioNews із посиланням на Львівську облдержадміністрацію.

Директором Львівського обласного клінічного перинатального центру стала Марія Малачинська, яка до цього очолювала Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення. 23 січня цього року кандидатуру пані Малачинської підтримали члени конкурсної комісії і рекомендували її депутатському корпусу Львівської ОДА.
«Впевнена, що з колективом перинатального центру ми успішно увійдемо в процес медичної реформи та надаватимемо медичні послуги найвищого рівня», - написала Малачинська на своїй сторінці у facebook.

На фото Марія Малачинська.

Львівський обласний державний клінічний лікувально-діагностичний ендокринологічний центр очолив Юрій Вендзілович. Він був єдиним претендентом на цю посаду і 23 січня конкурсна комісія одноголосно підтримала його кандидатуру. За інформацією Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА пан Віндзелович очолює згадану структуру із 1990-го року.

На фото Юрій Вендзілович.

Директором Львівського обласного спеціалізованого центру радіаційного захисту населення стала Тетяна Пошивак. Її кандидатуру, як і попередніх двох, підтримали 23 січня під час засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на заміщення посад керівників закладів охорони здоров’я – комунальних некомерційних підприємств Львівської обласної ради.

На фото Тетяна Пошивак.

Центр моніторингу соціальних програм та контролю за призначенням і виплатою допомоги очолив Андрій Корнат, який є в.о. керівника цього закладу з 2016-го року. Крім того, він є заступником голови Народного Руху України. У послужному списку на особистій сторінці посадовця у facebook вказано, що він був довіреною особою кандидата на пост Президента України у Центральній виборчій комісії, заступником голови ЛОДА, депутатом, головою фракції Народного Руху України у Львівській обласній раді, начальником управління у справах сім'ї та молоді ЛОДА.

Директором КЗ ЛОР «Монастироцький психоневрологічний інтернат» стала Ганна Надяк. Майже 30 років жінка працювала вчителем у Добросинській школі, у 2015 році її обрали сільським головою Кам’яної Гори, з травня 2017 року була старостою цього села. А з листопада 2018-го року очолює психоневрологічний інтернат.

На фото Ганна Надяк.

КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат» Микола Стрюков. Він керує закладом із грудня 2018 року.

На посаду керівника КЗ ЛОР «Грушківський психоневрологічний інтернат» призначена Наталія Олександренко, яка очолює заклад з жовтня 2019-го року.

Львівську обласну дитячо-юнацьку спортивну школу очолив Орест Куценко. Він працював інструктором з карате в військово-патріотичному клубі «Лев», вчителем фізичного виховання в приватній загальноосвітній школі, викладав на кафедрі теорії та методики фізичного виховання Львівського державного університету фізичної культури, головним спеціалістом управління з питань фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації. З 2011 до 2019 року був старшим тренером збірної команди України з велосипедного спорту на треку.


На фото Орест Куценко.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
Росіяни атакували Миколаївську область: є загибла та постраждалі
20 квітня 2024, 12:57
На Одещині росіяни вдарили балістикою по інфраструктурному об’єкту
20 квітня 2024, 12:41
Росіяни атакували ракетами промислову інфраструктуру Запоріжжя
20 квітня 2024, 12:27
Розстріл поліцейських на Вінниччині: вбивство зафіксувала бодікамера
20 квітня 2024, 12:16
У Дніпрі з-під завалів дістали ще одного загиблого: рятувальна операція завершена
20 квітня 2024, 11:34
Зеленський підписав указ про обмеження роботи онлайн-казино
20 квітня 2024, 11:13
Нічна атака на Україну: скільки цілей збила ППО
20 квітня 2024, 10:53
Ситуація на фронті та втрати ворога: інформація від Генштабу ЗСУ на 20 квітня
20 квітня 2024, 10:28
На Вінниччині вночі розстріляли поліцейських: один загинув
20 квітня 2024, 09:45
На Хмельниччині на хабарництві викрили голову військово-лікарської комісії
20 квітня 2024, 06:27